Ajuntament de Matet

Llocs d'interés

Situat Matet en un entorn d'extraordinària bellesa, en el cor del Parc Natural de la Serra Espadà, múltiples fonts i denses pinedes ens inviten al passeig i al gaudi de la naturalesa. Diverses fonts amb aigües de gran qualitat estan disposades amb berenadors i paelleros per a oferir al visitant les millors possibilitats, com la Font que Naix, que presenta una interessant imatge de Sant Antoni en taulellet amb la seua capella de rajoles. Prop d'ella trobem la Font Dels Burros, també amb el seu berenador i la seua aigua fresca. Ja cap a Algimia trobem la Font de Carro, que ens oferix una vista impressionant. Altres fonts interessants són les del Llentiscle i la Panolla.

I és que la situació de Matet ens possibilita el passeig per altes muntanyes i amb boscos atapeïts, amb pics com els de Monterico (862 m) , el Rector (855m) i el Carro (835 m) . Algunes mines, de mercuri i algeps, hui abandonades, poden meréixer una desviació en el nostre passeig. Podem visitar també les restes d'un antic depòsit de neu prop de Quatre Camins.

El Barranco de l'Argollata presenta una abundància d'aigua i vegetació autòctona, pròpia de la Serra Espadà. Altres barrancs s'encaixen entre muntanyes on els bancals cultivats amb oliveres es combinen amb altres on la muntanya davall i el bosc s'han apoderat.

Imatges: 
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal